Απεργία Πλοία : Απεργία : Δεμένα τα πλοία στις 23 και 24 Φεβρουαρίου ... - Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου.

Απεργία Πλοία : Απεργία : Δεμένα τα πλοία στις 23 και 24 Φεβρουαρίου ... - Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου.. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров.

Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Συνεχίζεται η απεργία στα πλοία-Νέες αποφάσεις σήμερα | LiFO
Συνεχίζεται η απεργία στα πλοία-Νέες αποφάσεις σήμερα | LiFO from www.lifo.gr
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη.

Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες.

Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία πεμεν, «στεφενσων». Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά.

Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών.

Ανεστάλη η απεργία στα πλοία: Κανονικά τα δρομολόγια από ...
Ανεστάλη η απεργία στα πλοία: Κανονικά τα δρομολόγια από ... from www.newsbreak.gr
Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου.

Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη.

Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης.

Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί.

Απεργία ναυτεργατών: Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την ...
Απεργία ναυτεργατών: Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την ... from i1.prth.gr
Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί.

.απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί απεργία. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook